Spørgsmål: Jeg har hørt, at kardiovaskulær træning forlænger dit liv. Er det rigtigt?

Svar: Dit hjerte har kun et vist antal hjerteslag… spild dem ikke på hård træning. Det slipper nemlig op på et tidspunkt. Hvis du bruger dine hjerteslag op, bliver du selvfølgelig ikke ældre, det er som at sige, at hvis du vil forlænge livet, skal du bare køre hurtigt. Vil du leve længe, skal du slappe af.

 

Spørgsmål: Skal jeg spare på kød og spise mere frugt og grøntsager?

Svar: Her tyer vi til et logisk ræsonnement. Hvad spiser køer? Hø og korn. Og hvad er det? Grøntsager! Så en bøf er ikke andet end en effektiv mekanisme til at koncentre grøntsager. Vil du ha’ majs? Så spis kylling. En svinekotelet giver dig 100% af dit daglige indtag af grøntsager.

 

Spørgsmål: Skal jeg skære ned på mit alkoholforbrug?

Svar: Nej, slet ikke. Vin er lavet af frugt. Brandy er destilleret vin, hvilket betyder, at man fjerner vandet fra frugten. På den måde får man kun endnu mere af det gode i frugten. Øl er også lavet på korn, så læn du bare nakken tilbage. Skål…

 

Spørgsmål: Hvordan finder jeg krop/fedt-forholdet?

Svar: Ok, hvis du har en krop og har fedt, så vil forholdet mellem krop og fedt være 1:1. Hvis du har to kroppe, vil forholdet være 2:1 osv.

 

Spørgsmål: Er der nogen fordele ved at dyrke regelmæssig motion?

Svar: Ikke jeg lige kan komme i tanke om, beklager. Min filosofi er: no pain …. good!

 

Spørgsmål: Er friturestegt mad usund?

Svar: JEG TROR IKKE, DU HØRER EFTER! Nu om dage bruger man vegetabilsk olie til at friturestege i. Det er altså lavet af grøntsager. Hvordan kan flere grøntsager være skadeligt?

 

Spørgsmål: Vil mavebøjninger forhindre, at man bliver lidt rund om maven?

Svar: Helt sikkert ikke! Når man træner en muskel, bliver den kun større. Du skal kun lave mavebøjninger, hvis du vil ha’ en stor mave!

 

Spørgsmål: Er svømning godt for min figur?

Svar: Hvis svømning giver en flot figur, så forklar lige, hvorfor hvaler ser ud, som de gør.

 

Livet skal ikke være en sikker rejse, hvor du forventer at komme pæn og velbevaret ud i den anden ende. Så hellere sidelæns med en cognac i den ene hånd og en cigar i den anden, med en velbrugt krop og en sang på læben.

Send gerne flere spørgsmål til mig på: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..