Jo, den er god nok. Du er kommet til Stig Poulsens hjemmeside. Den har været nede et stykke tid, men skulle nu meget gerne være på vej op ;-) Så kom igen snart, så er der forhåbentlig noget mere at se på.

Jeg er født i Aalborg i 1962. Jeg er gift med Kirsten, som jeg har 2 dejlige børn med. Jeg blev færdig med min uddannelse som cand. scient. i fysik og matematik med speciale i geofysik ved Århus Universitet i 1992. Siden har jeg brugt forskellige dele af min uddannelse, inden for både undervisning, geofysiskkortlægning/projektledelse i HOH og Ramböll og administration af vandressourcer i Ribe Amt. Som underviser i gymnasiet har jeg været ansat på Ribe Katedralskole i 5 år. Da jeg vendte tilbage til undervisningen, startede jeg med et vikariat på Rødkilde Gymnasium i Vejle og var efterfølgede så heldig at få ansættelse på Marselisborg Gymnasium. Her har jeg været  fagsekretær i fysik, men har undervist i både matematik og fysik. Mail til mig på: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller møde mig på Facebook.

I 2018 sadlede jeg om og begyndte et nyt liv som studerende på SDU, hvor jeg læser til civilingeniør i robotteknologi. En spændende måde at anvende naturvidenskab på.